Antena Căutare

La un liceu din Iasi, niciun absolvent nu a mai luat BAC-ul de trei ani de zile!

De cand au fost instalate camerele de supraveghere, bacalaureatul a devenit un prag greu de trecut pentru tot mai multi elevi. La un liceu din judetul Iasi, niciun absolvent de clasa a XII-a nu a mai promovat examenul de trei ani de zile. In acest an, un singur candidat s-a inscris sa sustina examenul de maturitate, insa nu a avut noroc. Cadrele didactice sustin ca vinovati sunt elevii, care nu vor sa invete.

Grupul Scolar Agricol Holboca este unul dintre cele mai vechi licee din judetul Iasi. Doar ca acest lucru nu i-a ajutat pe elevi la rezultate. De trei ani, niciun absolvent de aici nu a reusit sa ia examenul de bacalaureat.

“Ce dracu' sa scoti din el? Doamne, iarta-ma, ca ei nici nu stiu sa scrie! “, a spus o profesoara indignata.

"Se tin cursurile normal, ca la orice liceu. Profesorii eu zic ca nu au nicio vina. Copiii nu vor sa invete si cu forta nu se face.", marturiseste un al cadru didactic.

Reprezentantii inspectoratului scolar spun altceva: profilul de calificare pe care il proune acest grup scolar nu mai are cautare pe piata muncii. Si, mai ales, situatia nu e reprezentativa pentru judet. La celelalte centre de examen din judet, promovabilitatea a fost de aproape 60%.

Conducerea Inspectoratului Scolar spune ca va incerca sa comaseze Grupul Scolar Agricol Holboca cu o alta unitate de invatamant.

Accident infiorator in Prahova! Un barbat si animalul sau, spulberati pe marginea drumului... Gheorghe Vladan, caracterizat drept "bun si iubitor" de un martor al apararii. Urmatorul termen, pe 3 septembr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x