Antena Căutare

"Acces Direct": Romania, sub teroarea fenomenelor stranii!

Fenomene neobisnuite au pus stapanire pe toata Romania! De 48 de ore a inceput potopul in mai bine de jumatate din judetele tarii, iar acolo unde s-a oprit ploaia, a inceput sa ninga! Si asta nu este tot! Cutremurele se tin lant in judetul Galati, iar de cateva ore apa pe care o consumau locuitorii dintr-un sat si-a schimbat culoarea si gustul

Parca a venit sfarsitul lumii! De cateva zile, romanii sunt ingroziti! Apa si-a schimbat culoarea, iar in ultima saptamana mai bine de 40 de cutremure au zguduit judetul.

Oamenii sunt speriati de moarte. Cutremurele in lant au lasat urme adanci. Mai multe case, scoala, chiar si biserica dintr-o comuna din judetul Galati au avut de suferit: pereti au crapat, tencuiala a inceput sa cada si acum oamenii risca sa ramana fara un acoperis deasupra capului. Autoritatile au fost nevoite sa convoace de urgenta mai multi specialisti pentru a explica motivele acestor fenomene.

Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, de cateva ore bune a inceput si ninsoarea. In noua judete a fost anuntat cod galben de ninsori, iar doua drumuri nationale au fost deja inchise din cauza zapezii.

Si Bucurestiul este paralizat! Zeci de copaci au fost doborati de vijelie, mai multi oameni au fost raniti, iar traficul a fost dat complet peste cap.

Puteti urmari toate editiile "Acces Direct" pe AntenaPlay.ro!

Gata cu vaitatul! Trebuie sa ne descurcam cu tot ce avem la indemana! Horoscopul de miercuri, 2 octombrie... Gigi Becali se plange ca dubele inchisorii ii provoaca probleme cu spatele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x