Antena Căutare

Acces Direct. Vulpița nu vrea casa primită cadou!: E greu să o iei de la zero

Au zis că vor să muncească şi nu au glumit deloc! Soţia-vulpiţă şi Viorel şi-au suflecat mânecile şi au trecut la treabă. Ea s-a luat la trântă cu ordinea şi curăţenia, el cu tăvile şi farfuriile! Unde? În restaurantul lui chef Amalia.

Viorel spune că ieri a fost sunat de o doamnă care i-a spus că viaţa Veronicăi este in pericol. Un bărbat, care stă zilnic la magazinul de sus şi care îşi tot schimbă maşinile ar vrea să o omoare pe Veronica. Tot aceea femeie i-ar fi spus lui Viorel că acel bărbat ar vrea s-o scoată la produs.

Spune că dacă Veronica s-ar intoarce în sat, ar putea să îşi găsească sfârşitul.

Apoi, Viorel spune că a fost sunat de dimineaţă de primarul din sat, care i-a spus acelaşi lucru. Să fie atent, pentru că cineva, un bărbat vrea să o şteargă pe Viorica de pe faţa pământului. Îi este teamă pentru viaţa Veronicăi.

Veronica şi Viorel Stegaru sunt căsătoriţi legal de aproape 5 ani. Au împreună o fetiţă de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut la biserica, pe când tanara avea 17 ani. Veronica a trăit intr-o familie violenta, care o bătea. Viorel a vrut sa o ajute și sa o scape din ghearele familiei, cu care s-a certat de nenumărate ori. Părinții lui Viorel l-au acuzat ca el le-a sechestrat fata. Veronica spune ca nu vorbește in acest moment cu cei din familia ei, pentru ca aceștia ar fi încercat sa o omoare prin înec.

Sorina Manelista, momente de groază! Casa cântăreței a fost cuprinsă de flăcări (FOTO)... Acoperiş smuls şi termoizolaţie desprinsă de pe faţada unui imobil la Râmnicu Vâlcea, din cauza vântului puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x