Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

O mamă şi copilul său de doi ani, spulberaţi de o mașină condusă de un adolescent, în Alexandria. Atenție, imagini cu puternic impact

Accident cumplit, seara trecută, într-o parcare din Alexandria. O mamă şi copilul său aflat într-o tricicletă au fost spulberaţi în plin de un autoturism. La volan era un puşti de numai 15 ani, iar în dreapta, un prieten. Adolescentul furase maşina de la tatăl său şi plecase în plimbare.

Accident grav în Alexandria. O mamă şi copilul său, spulberaţi de o mașină

Captură video

Într-o curbă, i-a explodat cauciucul roţii din stânga-faţă şi aşa a pierdut controlul direcţiei şi a intrat violent în femeia de 32 de ani şi copilul de numai doi anişori. Apoi, a fugit de la faţa locului, însă poliţiştii l-au găsit rapid. Impactul a fost surprins pe camerele de supraveghere şi vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.

Pe imagini se vede cum părinţii alături de copilul lor se plimbau în zona Pădurea Vedea din oraş, când într-o fracţiune de secundă, o maşină intră glonţ în ei, iar tatăl se fereşte din cale în ultimul moment.

Adolescentul din Alexandria furase mașina de la tatăl său

La volan era un puşti de numai 15 ani, iar în dreapta, un prieten. Adolescentul furase maşina de la tatăl său şi plecase în plimbare.

Mama şi copilul au scăpat cu viaţă, însă au fost transportaţi de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare coroporală din culpă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro