Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Și-a băgat copilul și soția în spital, după ce s-a urcat beat la volan

O familie din județul Bistrița Năsăud a fost la un pas de tragedie. Un șofer beat, care se afla în mașină alături de soția sa și cei trei copiii, pierdut controlul volanului.

O familie din județul Bistrița-Năsăud a fost la un pas de tragedie. Un șofer beat, care se afla în mașină alături de soția sa și cei trei copiii, pierdut controlul volanului.

Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, s-a izbit cu autoturismul în care se afla și familia sa, într-un stâlp de telecomunicații, apoi a lovit un cap de pod.

"Din verificările și măsurătorile efectuate la fața locului de polițiști, a rezultat faptul că pe DJ 151, în localitatea Lechinta, un auto condus de un bărbat, de 43 de ani, din localitate a pierdut controlul direcție de deplasare, a pătruns pe contrasens unde a acroșat un microbuz, condus de un tânăr, de 23 de ani, din Jud.Mureș, după care a ieșit în afara părții carosabile unde a lovit un stâlp din lemn și un capăt de pod. În urma accidentului două persoane au fost rănite ușor.", a declarat un reprezentant al poliției.

Soția și unul dintre copii au fost răniți ușor și au ajuns la spital, iar bărbatul va suporta consecințele legii după ce polițiștii au descoperit că acesta avea 1,00mg/l alcool în aerul pur expirat.


Recomandari