Antena Căutare

Fără permis, dar la volan! A izbit din plin maşina în care se aflau doi nevinovaţi. Un bărbat a murit în urma impactului nimicitor

Inconştienţa şi nepăsarea au mai luat o viaţă. Un bărbat de 28 de ani care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a provocat un accident rutier cumplit. Un bărbat cu identitate necunoscută a murit, iar altul a fost grav rănit, după ce maşina în care se aflau a lovit mai mulţi copaci de pe marginea drumului, în judeţul Constanţa, după care s-a răsturnat.

Inconştienţa şi nepăsarea au mai luat o viaţă. Un bărbat de 28 de ani care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a provocat un accident rutier cumplit. Un bărbat cu identitate necunoscută a murit, iar altul a fost grav rănit, după ce maşina în care se aflau a lovit mai mulţi copaci de pe marginea drumului, în judeţul Constanţa, după care s-a răsturnat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de marţi spre miercuri, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din satul Moşneni, comuna 23 August, conducea un autoturism pe DN 39, dinspre Constanţa spre Mangalia.

La un moment dat, ajungând în zona kilometrului 37 – pod Neptun, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei, maşina a lovit mai mulţi copaci de pe marginea drumului, după care a revenit pe carosabil şi s-a răsturnat.

Fără permis, dar la volan! A izbit din plin maşina în care se aflau doi nevinovaţi. Un bărbat a murit în urma impactului nimicitor

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, la faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi un echipaj SMURD. În urma evenimentului rutier, unul dintre răniţi a suferit un traumatism cranian şi unul de coloană cervicală, iar cel de-al doilea era în comă, ambele persoane fiind duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au precizat că pasagerul din autoturism, un bărbat cu identitate necuoscută, de aproximativ 25-30 de ani, a murit ulterior.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ULTIMĂ ORĂ! Fiul lui Miron Cozma a provocat un ACCIDENT în Timișoara... Incident CUMPLIT în Timișoara! Un taximetrist a fost înjunghiat și tâlhărit de un client. Cum s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x