Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Familie distrusă la Craiova. O fetița de șase ani și tatăl său, morți în accident rutier. Doar mama s-a salvat din mormanul de fiare

Tragedie la Craiova, pe centura ocolitoare. O fetița de șase ani, tatăl său și încă un bărbat au murit pe loc, într-un grav accident rutier. Șoferul vinovat a intrat pe contrasens și a izbit frontal o mașină care circula regulamentar.

O fetița de șase ani și tatăl său, morți în accident rutier, la Craiova

realitateadecraiova.net

Doi bărbaţi şi o fetiţă de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc pe Centura de Nord a Craiovei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Familie distrusă în accidentul de pe centura Craiovei

Două dintre victime erau tată și fiică. În mașina ajunsă un morman de fiare se afla și mama copilei și soția băbatului, care a ajuns în stare stabilă la spital. Femeia este singura care a scăpat cu viață din accident.

Familie distrusă la Craiova. O fetița de șase ani și tatăl său, morți în accident rutier. Doar mama s-a salvat din mormanul de fiare

*3 morți în accidentul de pe centura Craiovei; Foto: jurnalulolteniei.ro

În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia şi minora erau din Motru şi se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Un șofer a intrat pe contrasens și a izbit frontal mașina în care se afla familia distrusă

Potrivit IPJ Dolj, din primele cercetări poliţiştii au stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Gherceşti, judeţul Dolj, care conducea un autoturism pe DN 65F, ar fi pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru. În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o minoră de 6 ani au decedat, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia şi minora erau din Motru şi se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

Oamenii legii continuă cercetările şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Recomandari