Antena Căutare

Accident cu cascadorii, in Braila! Un tanar a plonjat cu masina, in apa

"Prietenul la nevoie se cunoaste" a primit un nou inteles, pentru un tanar din Braila. Grabit sa ajunga la spital, inaintea ambulantei in care se afla amicul sau, tanarul a pierdut controlul volanului si a intrat, cu tot cu masina pe care o conducea, intr-un canal de irigatii

O manevra gresita a aruncat autoturismul intr-un parapet si, de acolo, direct in canalul de irigatii. Partea din fata a masini a fost avariata serios de impactul violent, dar soferul a reusit sa iasa singur din epava pe roti.

Tanarul, in varsta de 21 de ani, se grabea sa ajunga la Spitalul Judetean din Braila, inaintea unei ambulante in care se afla prietenul lui cel mai bun. Bausera impreuna cu mai multi indivizi intr-un bar, iar, la un moment dat, acestia au inceput sa arunce pumni in stanga si in dreapta. Amicul soferului a fost destul de grav ranit, asa ca a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Ca sa nu-l lase singur, tanarul s-a urcat la volan, fara sa mai tina cont de bauturile consumate. Grabit si cu privirea incetosata, a pierdut controlul volanului.

"Conducatorul auto nu a adaptat viteza la intrarea in urba, a pierdut controlul si s-a rasturnat in canalul de irigatii. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,48 miligrame alcool pur in aerul expirat", a declarat agentul principal, de la Politia Rutiera, Marius Bunea.

Barbatul a ajuns, in final, la spital, dar cu masina politiei.

S-a reactivat zona seismica din Vrancea? Specialistii anunta ca marele cutremur ar putea veni in orice moment... Inca o victima a maidanezilor! Un copil a fost muscat de ureche...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x