Antena Căutare

A provocat un accident cu șapte victime în Argeş și a dat vina pe o viespe! O adolescentă este în comă! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! Video

Un accident grav a fost provocat, ieri după-amiază, şi pe o şosea din Argeş, de un șofer tânăr. Şapte oameni, dintre care trei copii, au fost răniţi, iar o fată de 15 ani este în comă.

Un accident grav a fost provocat, ieri după-amiază, şi pe o şosea din Argeş, de un șofer tânăr. Şapte oameni, dintre care trei copii, au fost răniţi, iar o fată de 15 ani este în comă.

Şoferul autoturismului în care se aflau minorii, un tânăr de 22 de ani, s-ar fi speriat de o viespe care intrase în maşină, iar când a încercat să o alunge, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens.

A urmat impactul frontal cu un autoturism care circula regulamentar. Pentru că erau în stare gravă, două dintre victime au fost transferate la un spital din Capitală.

Alarma s-a dat în comuna Poiana Lacului, pe drumul naţional dintre Piteşti şi Drăgăşani. Patru ambulanţe şi un echipaj SMURD au intervenit.

„Mi-a apărut pur şi simplu în faţă. A zis că i-a intrat o viespe în maşină. Aşa ne-a declarat el, ne-a zis nouă, că ne-a sărit în faţă că a avut o viespe şi nu a mai avut ce să ne facă”, a spus unul dintre șoferi.

„Mi-a intrat o viespe în maşină şi am vrut să o dau pe geam şi am intrat pe banda lui”, a spus și șoferul care a provocat accidentul.

El se afla în mașină cu patru persoane, între care se numără trei copile de nouă, 15 şi 16 ani. Cu toţii erau rude şi se întorceau acasă de la mare. Pe adolescenta de 15 ani medicii au găsit-o în stare de inconştientă. Fata este în comă. Atât ea, cât şi cea mai mare au fost transferate la o clinică din Capitală.

La Spitalul de Urgenţă din Piteşti a ajuns încă o tânără din maşina lor, dar şi cei doi pasageri din maşina lovită.

„Din primele cercetări desfăşurate la faţa locului se pare că şoferul maşinii gri pe fondul altor preocupări în timpul conducerii a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul”, a declarat Ovidiu Drăgoi, de la IPJ Argeș.

Pe durata interevenţiei salvatorilor traficul a fost blocat complet în zonă.

Pe numele tânărului de 22 de ani, cel care a provocat accidentul, poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

A fugit de Poliție și a dispărut în lacul Fundeni! Nimeni nu l-a mai văzut ieşind la suprafaţă... Sute de porci din două localităţi din judeţul Galaţi vor fi sacrificaţi, după ce s-a confirmat pesta porcină în trei gos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x