Antena Căutare

Accident cumplit de Crăciun. Pe DN2 au murit trei persoane și alte patru au fost rănite

În după-amiza primei zile de Crăciun, trei persoane au murit pe DN2 după o coliziune frontală între două autoturisme, în judeţul Ialomiţa. Alte patru persoane au fost rănite.

Accident cumplit de Crăciun. Pe DN2 au murit trei persoane și alte patru au fost rănite Galerie
Accident Ialomița | https://www.mediafax.ro/social/accident-cumplit-pe-dn2-trei-persoane-au-murit-iar-alte-patru-au-fost-ranite-dupa-o-coliziune-frontala-intre-doua-masini-foto-18678646

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Ialomița, la ieșirea din Urziceni către Buzău(DN2) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme(coliziune frontală).În urma evenimentului traficul este blocat. Se estimează ca traficul să fie reluat în 40-60 de minute.

Potrivit mediafax.ro, reprezentanţii ISU Ialomiţa au anunţat, la rândul lor, că accidentul s-a soldat cu 7 victime. Trei dintre victime au murit pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conştiente.

Accident cumplit de Crăciun. Pe DN2 au murit trei persoane și alte patru au fost rănite

„Din cele 4 victime, două au traumatisme mai uşoare şi au fost preluate de SAJ şi transportate la spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la Bucureşti şi cea de/a patra este la locul intervenţiei si va pleca cu elicopterul SMURD la Bucureşti”, anunţă ISU Ialomiţa.

Citește și: FOTO/ Tragedie în Teleorman! Un polițist de 25 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Ce mănâncă Liviu Dragnea, în ziua de Crăciun! Masa fostului politician este foarte bogată... Moş Crăciun, plin de daruri și colinde. Ce s-a întâmplat într-o comună din Bistriţa-Năsăud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x