Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Accident cumplit de Crăciun. Pe DN2 au murit trei persoane și alte patru au fost rănite

În după-amiza primei zile de Crăciun, trei persoane au murit pe DN2 după o coliziune frontală între două autoturisme, în judeţul Ialomiţa. Alte patru persoane au fost rănite.

Accident Ialomița

https://www.mediafax.ro/social/accident-cumplit-pe-dn2-trei-persoane-au-murit-iar-alte-patru-au-fost-ranite-dupa-o-coliziune-frontala-intre-doua-masini-foto-18678646

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Ialomița, la ieșirea din Urziceni către Buzău(DN2) a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme(coliziune frontală).În urma evenimentului traficul este blocat. Se estimează ca traficul să fie reluat în 40-60 de minute.

Potrivit mediafax.ro, reprezentanţii ISU Ialomiţa au anunţat, la rândul lor, că accidentul s-a soldat cu 7 victime. Trei dintre victime au murit pe loc, iar alte 4 sunt rănite, conştiente.

Accident cumplit de Crăciun. Pe DN2 au murit trei persoane și alte patru au fost rănite

„Din cele 4 victime, două au traumatisme mai uşoare şi au fost preluate de SAJ şi transportate la spitalul din Urziceni, una a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la Bucureşti şi cea de/a patra este la locul intervenţiei si va pleca cu elicopterul SMURD la Bucureşti”, anunţă ISU Ialomiţa.

Recomandari