Antena Căutare

Ultimă oră! Accident cumplit în Suceava, între un microbuz și o autoutilitară! Două persoane au murit! A fost activat planul roșu de intervenție. Foto

Un accident rutier a avut loc în județul Suceava, vineri dimineața, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o utilitată. Opt persoane au fost rănite.

UPDATE: Două persoane au murit şi şapte au fost rănite în urma accidentului.

„Pentru asigurarea misiunii integrate de acordare a primului ajutor calificat şi salvare a persoanelor implicate a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Suceava. Din primele informaţii de la faţa locului, în urma accidentului au rezultat 2 persoane decedate şi 7 rănite”, a transmis IGSU.

Persoanele rănite vor primi asistenţă medicală la faţa locului, iar ulterior vor fi transportate la spital.

Intervin la locul accidentului descarcerarea, şapte echipaje medicale SMURD şi SAJ, respectiv o ambulanţă pentru victime multiple.

Traficul rutier în zona accidentului este complet blocat.

Un accident rutier a avut loc în județul Suceava, vineri dimineața, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o utilitată. Opt persoane au fost rănite.

În urma accidentului, traficul rutier este blocat pe DN2E Fălticeni - Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii, judeţul Suceava.

În microbuz se aflau opt pasageri.

Au fost demarate cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

Caz șocant într-un spital! O ,,falsă pediatră'' fură un bebeluș din brațele mamei pentru a-i face niște analize. Motivul... Medicul fals Matteo Politi a fost arestat! Decizia luată de magistrați în miezul nopții, după ore în șir de audieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x