Antena Căutare

Ultimă oră! Accident cumplit în Suceava, între un microbuz și o autoutilitară! Două persoane au murit! A fost activat planul roșu de intervenție. Foto

Un accident rutier a avut loc în județul Suceava, vineri dimineața, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o utilitată. Opt persoane au fost rănite.

UPDATE: Două persoane au murit şi şapte au fost rănite în urma accidentului.

„Pentru asigurarea misiunii integrate de acordare a primului ajutor calificat şi salvare a persoanelor implicate a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Suceava. Din primele informaţii de la faţa locului, în urma accidentului au rezultat 2 persoane decedate şi 7 rănite”, a transmis IGSU.

Persoanele rănite vor primi asistenţă medicală la faţa locului, iar ulterior vor fi transportate la spital.

Intervin la locul accidentului descarcerarea, şapte echipaje medicale SMURD şi SAJ, respectiv o ambulanţă pentru victime multiple.

Traficul rutier în zona accidentului este complet blocat.

Un accident rutier a avut loc în județul Suceava, vineri dimineața, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o utilitată. Opt persoane au fost rănite.

În urma accidentului, traficul rutier este blocat pe DN2E Fălticeni - Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii, judeţul Suceava.

În microbuz se aflau opt pasageri.

Au fost demarate cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

Caz șocant într-un spital! O ,,falsă pediatră'' fură un bebeluș din brațele mamei pentru a-i face niște analize. Motivul... Medicul fals Matteo Politi a fost arestat! Decizia luată de magistrați în miezul nopții, după ore în șir de audieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x