Antena Căutare

Tragedie la Buzău! Doi tineri AU MURIT și un altul e în stare gravă după ce mașina a lovit violent o casă!

Grav accident în urmă cu câteva ore pe un drum judeţean din Buzău. Doi prieteni au murit pe loc, iar al treilea, care se afla în aceeaşi maşină cu ei, este în stare gravă la spital.

Grav accident în urmă cu câteva ore pe un drum judeţean din Buzău. Doi prieteni au murit pe loc, iar al treilea, care se afla în aceeaşi maşină cu ei, este în stare gravă la spital. Se întorceau de la discotecă atunci când şoferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de mai multe podeţe şi a zburat cu maşina în aer zeci de metri. Cursa mortală s-a oprit apoi în spatele unei case.

Era trecut de 3 dimineaţa când cei trei prieteni se întorceau acasă de la discotecă. Maşina cu volan pe dreapta era condusă un tânăr de 28 de ani, care se întorsese din Anglia de sărbători. Într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul şi a intrat pe contrasens. Autoturismul a lovit în viteză mai multe podeţe şi un copac, după care s-a oprit în curtea unei case, la zeci de metri distanţă.

Un impact violent în urma căruia autoturismul a fost distrus. Şoferul şi unul dintre pasageri, un bărbat de 47 de ani, au murit pe loc.

Cel de-al treilea dintre prieteni, un tânăr de 20 de ani, se afla pe bancheta din spate. Medicii se luptă acum la spital să-i salveze viaţa. La necropsie se va stabili dacă şoferul era sau nu băut. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Acum s-a aflat! Detaliul neștiut despre cei doi tineri morți în accidentul de la Sibiu. Familia a dezvăluit adevărul!... Doliu în România! A murit unul dintre cei mai respectați oameni de cultură: „În această noapte s-a stins...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x