Antena Căutare

Accident cumplit la Pielești, în Dolj! O familie și-a pierdut viața în urma impactului cu un TIR | FOTO

Accident cumplit în localitatea Pielești din județul Dolj, în cursul zilei de miercuri! Două persoane și-au pierdut viața în urma impactului puternic dintre o mașină și un TIR.

Accident cumplit la Pielești, în Dolj! O familie și-a pierdut viața în urma impactului cu un TIR | FOTO Galerie
Accident cumplit la Pielești, în Dolj! O familie și-a pierdut viața în urma impactului cu un TIR | sursa foto: gazetadesud.ro

Un bărbat de 60 de ani şi o femeie de 51 de ani, ambii din Craiova, au decedat, miercuri, după ce maşina cu care circulau pe DN 65, direcţia către Craiova, în dreptul localităţii Pieleşti, judeţul Dolj, a intrat pe contrasens şi a fost lovită de un TIR.

Potrivit IPJ Dolj, autoturismul era condus de bărbatul de 60 de ani, care într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit de un TIR şi proiectat în afara părţii carosabile.

Accident cumplit la Pielești, în Dolj! O familie și-a pierdut viața în urma impactului cu un TIR | FOTO

Accident cumplit in Pielesti, dupa ce o masina s-a izbit pe contrasens cu un TIR

sursa foto: gazetadesud.ro

Imagini de la locul accidentului din Pielești, Dolj

În urma impactului, atât şoferul de 60 de ani, cât şi pasagera din dreapta - o femeie de 51 de ani, au fost declaraţi decedaţi, după ce le-au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă nu au putut fi salvaţi.

În zonă, mai bine de o oră s-a circulat alternativ, pe un singur sens. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: Agerpes

Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru vehicule... Codul roșu de vânt devine periculos. Oamenii, sfătuiți să se adăpostească și să nu iasă din case, prin sistemul RO-Alert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x