Antena Căutare

Accident cumplit, la un bazin de înot! O fetiţă a rămas fără două degete, după ce a sărit de pe o trambulină: "I-au rămas întepenite în balustradă și au fost smulse"

Piscina respectivă rămâne închisă pe durata cercetărilor făcute de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor. Iar copila a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Iniţial, fetiţa a fost transportată la spitalul de Peditrie din Braşov. Însă, medicii de acolo au decis că este mai bine să fie transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

A ajuns în Bucureşti în jurul orei 22, i s-au făcut mai multe investigaţii, iar în scurt timp, a fost operată la secţia de chirurgie plastică. Este însoţită la spital de mama ei, care trece prin momente dificile, ca de altfel întreaga familie. Fetiţa era împreună cu părinţii la un complex acvatic din Braşov când s-a accidentat.

Copila se ţinea de bara de protecţie a trambulinei. Iar în momentul în care a sărit în piscină, de la 3 metri înălţime, mână i-a rămas, efectiv, prinsă între segmentele metalice ale balustradei. Şi două dintre degete i-au fost smulse. Aceasta amputare accidentală este o urgenţă medicală cu risc ridicat.

Copila a rămas fără cele două degete şi riscă să piardă şi foarte mult sânge. La spitalul Grigore Alexandrescu exista echipamentul necesar pentru reimplantari, medicii pot reataşa cele două degete cu succes. Aşadar, rămâne de văzut cum a decurs operaţia şi cum va evolua din punct de vedere medical pe parcursul zilei de astăzi.

PAŞTE 2018. Masa de Paşte, livrată la domiciliu de firmele de catering. Cât costă un meniu complet... România, felicitată în presa din Statele Unite pentru ajutoarele acordate viitoarelor mame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x