Antena Căutare

Accident cumplit! Cinci mașini s-au ciocnit violent la Brăila! Fumul gros a acoperit totul (Foto)

Accident cumplit petrecut în cursul zilei de luni! Șase persoane au fost rănite după ce cinci maşini s-au ciocnit la Brăila!

Accident cumplit petrecut în cursul zilei de luni! Șase persoane au fost rănite după ce cinci maşini s-au ciocnit la Brăila!

Şase persoane, între care şi un copil, au fost rănite, luni după-amiază, în judeţul Brăila, după ce cinci maşini s-au ciocnit din cauza fumului rezultat de la un incendiu de vegetaţie uscată. Cinci maşini sunt implicate în accident, iar traficul pe DN 21 este complet blocat.

Din primele informaţii furnizate de Politia Brăila, accidentul s-a produs între localităţile Albina şi Valea Canepii, unde se manifestă un incendiu de vegetaţie.

Fumul afectează circulaţia pe DN 21, reducând foarte mult vizibilitatea. Din cauza vizibilităţii scăzute, trei autoturisme, un microbuz şi o platformă de transport maşini mici s-au ciocnit, iar în urma impactului o maşină s-a răsturnat.

Şase persoane au fost rănite, între acestea fiind şi un copil, dar care nu este n stare gravă. La faţa locului se află două autospeciale pentru dirijarea circulaţiei, dar şi mai multe echipaje de pompieri.

Traficul este complet blocat din cauza fumului.

Sursa: news.ro

Sursa foto: observator.tv

Subiecte și Bareme Simulare Bac 2019 Limba Romană. Când se afișeaza notele... O tânără însărcinată a fost preluată de o autospecială SMURD. Pe drumul spre spital au început contracțiile. Pompierii a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x