Anunțul sfâșietor venit în urmă cu puțin! Andrei, băiețelul de zece ani rănit în accidentul produs în Vrancea, a murit! Alte patru persoane și-au pierdut viețile

O altă persoană rănită grav în accidentul produs pe DN E85 Focșani - Adjud, în zona localității Haret, și-a pierdut viața în cursul zilei de marți, la două zile de la impactul devastator. 

O altă persoană rănită grav în accidentul produs pe DN E85 Focșani - Adjud, în zona localității Haret, și-a pierdut viața în cursul zilei de marți, la două zile de la impactul devastator.

Andrei Savu, băiețelul de zece ani rănit grav, și-a pierdut viața, după cum a anunțat reprezentanți ai școlii la care învăța el.

„Uneori, Dumnezeu se grăbește să ne aducă la el, asa cum este și cazul elevului nostru, Savu Andrei, din clasa a IV-a B, care, foarte repede, la doar 10 ani, și-a luat, în gând, adio de la colegi, prieteni, profesori și s-a dus la El. Răsfoind printre amintiri, mă întorc cu emoție în ziua de 15 septembrie 2014, când mi-am cunoscut actualii elevi. Printre aceștia și elevul Savu Andrei, un copil sfios și blând, cu un suflet inocent, astăzi, un înger…. L-am sprijinit, l-am iubit, l-am învățat cu drag, am petrecut clipe minunate împreună. A fost un membru important in marea noastra familie, iar pierderea lui fulgerătoare ne-a îndurerat pe toți. Dragul nostru, vei rămâne mereu în amintirea noastră, în amintirea colegilor, în amintirea tuturor care te-au iubit. Locul in banca ta este și acum gol, parcă încă te așteaptă…parcă încă așteptăm din clipă în clipă să intri, zâmbind, în clasă…Cu profundă tristețe, învățătoarea ta! Odihnește-te în pace, alături de familia ta, suflet bun! Întregul colectiv al școlii noastre, transmite condoleanțe rudelor îndoliate!”, este mesajul transmis pe Facebook de Școala Gimniazială nr. 29 „Mihai Viteazu Constanța.

Patru persoane și-au pierdut viețile în urma impactului devastator dintre două mașini, iar impactul cumplit a fost surprins de o cameră de bord.

Ultimele știri