Antena Căutare

Accident extrem de grav pe Valea Oltului! 21 de răniți, după ce un autoturism a lovit un microbuz. Imagini de la fața locului

Cel puțin 21 de persoane primesc îngrijiri medicale, în acest moment, de la medicii de pe echipajele SMURD trimise de urgență pe Valea Oltului. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Cel puțin 21 de persoane primesc îngrijiri medicale, în acest moment, de la medicii de pe echipajele SMURD trimise de urgență pe Valea Oltului. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Un număr de 21 persoane au fost implicate duminică după-amiază într-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, în zona satului Râu Vadului, comuna Câineni, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Vâlcea, a informat IGSU.

Accidentul a avut loc între un autoturism, în care se aflau două persoane, şi un microbuz în care se aflau 19 persoane. Toate peroanele implicate sunt conştiente şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Pentru gestionarea situaţiei acţionează patru ambulanţe SMURD, şapte ambulanţe SAJ, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje de descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul judeţului Vâlcea intervin şi două ambulanţe de la SAJ Sibiu, două ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

Sursa video: Antena 3

Scandal uriaș în cazul de la Caracal! Cine încearcă să îl elimine pe avocatul familiei Melencu: „Este un șantaj, ca eu s... Cu durere în fiecare cuvânt, tatăl Alexandrei Măceșanu a transmis o „scrisoare către toți oamenii creștini care ne-au fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x