Antena Căutare

Accident grav in Alba, din cauza poleiului: O fetita si-a pierdut viata, in drum spre scoala

Drumul spre scoala al unei fetite de sapte ani din judetul Alba a fost curmat brusc in aceasta dimineata. Masina, la volanul careia sa afla chiar mama copilei, a intrat in plin intr-un camion. Pe jos era polei si masina a derapat. Fetita n-a mai scapat, iar mama ei a ajuns la spital in stare grava.

Mama fetitei o ducea la scoala cu masina, ca in fiecare dimineata, pentru ca in satul in care locuiesc nu mai este nicio unitate de invatamant. Drumul lor s-a terminat tragic, intr-o curba. Pe sosea era polei si nu se intervenise cu material antiderapant.

“Eu veneam dinspre Blaj catre Tarnaveni si am vazut in fata o masina a inceput sa derapeze si m-am trezit cu ea aici in fata mea, am franat, n-am avut ce sa-i fac”, a declarat soferul camionului de care s-a izbit masina in care se aflau femeia si fiica sa.

Soferul camionului a sunat imediat la 112 si a incercat sa le acorde primul ajutor victimelor.

Localnicii spun ca nu este prima data cand oamenii mor pe acest drum. Mama fetitei a fost internata la Spitalul Judetean Alba. Este in stare grava.

Un sofer din Iasi si-a gasit masina distrusa din cauza nametilor... Tatal lui Leo de la Strehaia a facut infarct si a murit, dupa ce a fost audiat de DIICOT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x