Antena Căutare

Accident grav în Bacău. Șapte persoane, între care cinci copii, transportate la spital de urgență. Trei dintre minori sunt la Terapie Intensivă

Un accident teribil a avut loc în comuna Dumbrava, sat Ițești, județul Bacău, unde o dubă în care se aflau șapte persoane, doi soți și cinci copii, între care unul de doar 11 luni, a intrat într-un cap de pod. 

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale SMURD și SAJ.

Potrivit SJU Bacău, șoferul, de 47 de ani, a fost internat în secția Chirurgie, cu traumatism toraco abdominal. Mama celor cinci copii, de 27 de ani, are diverse contuzii, este staționară în UPU, încă nu este internată.

Tânără desfigurată în urma unui accident rutier: ”Medicii m-au lăsat ore în șir să sângerez, având cioburi în față!” Cum arată acum, după o operație de reconstrucție facială”

O fetiță de zece ani este internată la Neurochirurgie, cu politraumatisme severe, iar ceilalți copii, o fetiță de șase ani, un băiețel de opt ani, unul de trei ani și un bebeluș de 11 luni, sunt la Terapie Intensivă.

Accidentul s-a produs pe fondul oboselii

Un bărbat de 47 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Roman - Bacău, se pare că, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi întrat în coliziune cu un cap de pod.

MAE - 277 de cetăţeni români - studenţi, muncitori sezonieri - aflaţi în Franţa şi Marea Britanie au fost aduşi în ţară... 16 ani de la tragedia de la Mihăilești. Sandra Stoicescu a transmis în direct de la fața locului: ”Suntem aici pentru a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x