Antena Căutare

Trafic blocat complet în județul Brașov. Opt mașini au fost implicate în carambol, iar medicii acordă primul ajutor pe șosea

Un grav accident  a avut loc, joi dimineață, în județul Brașov. 8 autoturisme au fost implicate în carambol, iar din primele date ar fi vorba de șase mașini, dar și două camioane.

Update: În accident au fost implicate șapte autovehicule, a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja. Printre victime se află un tânăr de 30 de ani, conștient, care a fost transportat la spital. Au mai fost trei persoane asistate medical la fața locului.

Știre inițială: Un grav accident a avut loc, joi dimineață, în județul Brașov. 8 autoturisme au fost implicate în carambol, iar din primele date ar fi vorba de șase mașini, dar și două camioane.

Carambolul s-a produs între Codlea și Vlădeni, în zona popasului Căprioara.

Medicii au ajuns la fața locului, și acordă primele îngrijiri victimelor.

Traficul rutier este blocat total, iar cozile de mașini se întind pe câțiva kilometri.

„Copil de vânzare!”. Pentru că se îneca în datoriile acumulate la jocurile de noroc, un tată și-a vândut fiica pe Intern... Tânără de 33 de ani bătută crunt de soț, după ce i-a mărturisit că are un amant! Doar vecinii au scăpat-o de furia bărba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x