Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Accident grav, în București. Două mașini s-au izbit frontal, într-una dintre cele mai aglomerate zone din Capitală. Circulația, oprită

Patru proprietari de maşini s-au trezit cu maşinile avariate în parcare, în urma unui accident. Două maşini s-ar fi ciocnit violent în sectorul 6 al Capitalei.

Unul dintre şoferii implicaţi în accident ar fi intrat într-o depăşire şi s-ar fi izbit frontal cu o maşină care venea din sens opus. Apoi unul dintre autoturisme a ricoşat în alte patru maşini parcare regulamentar. Unul dintre şoferi a ajuns la spital.

Proprietarii maşinilor avariate au auzit de incident de la unii la alţii. Şi aşteaptă acum evaluarea pagubelor.

Șoferul care a băgat șase oameni în spital, în timp ce făcea live pe Facebook, avea o alcoolemie uriașă! Ce au declarat polițiștii

„M-a sunat un vecin să ieşim că sunt în carambol toate maşinile parcate. E parcată regulamentar, clar! Condiţiile care sunt pe Prelungirea Ghencea. Uitaţi ce se întâmplă!”

În urma impactului, circulaţia pe bulevard a fost oprită. Se circulă doar pe o singură bandă, iar poliţiştii dirijează circulaţia.

Autocar cu români, în flăcări pe o autostradă din Austria. MAE, primele informații oficiale despre cei 49 de pasageri din România

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, dar nu erau băuţi. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat mai exact accidentul.

Recomandari