Căutare Live

Imagini ȘOCANTE. Accident grav în Craiova. Un șofer a murit în timp ce făcea un live pe Facebook

Un accident îngrozitor a avut loc în timp ce soferul făcea un live pe facebook, deşi astfel de tragedii au tot fost dezbătute în presă

Un accident îngrozitor a avut loc în timp ce soferul făcea un live pe facebook, deşi astfel de tragedii au tot fost dezbătute în presă. Din cauza vitezei foarte mari, şoferul a piedut controlul volanului, a lovit un stâlp şi a rupt o ţeavă de gaze şi gardul unei case. În urma incidentului, bărbatul care se afla la volan a murit.

Chiar în timpul live-ului, masina in care se afla barbatul de 48 de ani s-a izbit violent de un stalp de curent electric şi a ricoşat în gardul unei case şi într-o ţeava de gaze.

Proprietarul casei în care s-a oprit autovehiculul abia plecase de acolo.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Ora de iarnă 2018. În această noapte ora 4.00 devine ora 3.00...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri