Antena Căutare

Accident grav in Gorj! Patru persoane si-au pierdut viata

O petrecere s-a incheiat tragic pentru cinci tineri din judetul Gorj. Patru dintre ei au murit, dupa ce soferul masinii cu care au plecat spre casa, singurul supravietuitor, a apasat prea tare pedala de acceleratie.

Tanarul de 21 de ani a pierdut controlul volanului, iar masina a lovit un cap de pod, apoi s-a rasturnat intr-un sant. Pompierii s-au chinuit aproape o ora sa-i scoata pe cei cinci din masina distrusa.

Mai multe echipaje de pompieri, medici SMURD si medici de pe cateva ambulante si-au unit fortele ca sa scoata trupurile celor cinci tineri din masina rasturnata. Ei au fost nevoiti sa taie plafonul ca sa poata sa ajunga la sofer, singurul supravietuitor.

Soferul avea puls in momentul in care a fost predat medicilor. Ei l-au transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Targu-Jiu si l-au stabilizat, insa nu-si aminteste nimic din ce s-a intamplat. Se indrepta spre casa impreuna cu iubita lui si alti trei prieteni. Pe Drumul European 79, in dreptul localitatii Dragutesti, nu si-a mai putut stapani masina.

Zgomotul puternic a scos din case mai multi localnici. Curba in care s-a produs accidentul este cunoscuta drept o curba a mortii. Soferul a fost transferat, in timpul noptii, la Spitalul Judetean din Craiova. Daca isi va reveni, el va fi cercetat pentru omor din culpa.

Soferii care nu au fost desbagubiti de asigurator in caz de accident isi pot recupera banii cu ajutorul unui mediator... Alerta! Epidemie de TBC in scolile din Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x