Antena Căutare

Accident grav in judetul Arad: Sapte oameni au ajuns la spital

Sapte oameni au fost raniti, iar unul dintre ei, in stare grava, a fost dus cu elicopterul la spital dupa ce soferul unei masini inmatriculata in Republica Moldova ar fi adormit la volan. Acciidentul s-a petrecut pe DN7, in Arad.

Soferul masinii plecase din Republica Moldova si intentiona sa ajunga in Germania. In apropiere de Arad a adormit la volan, a intrat pe contrasens si a izbit in plin un microbuz in care se aflau sapte pasageri. In urma impactului, microbuzul s-a rasturnat, iar oamenii si bagajele au fost aruncate pe sosea.

Doar trei pasageri au scapati nevatamati, iar patru au avut fost scosi din microbuz de echipele de descarcerare. Printre ei s-a aflat si o femeie insarcinata. Pentru unul dintre raniti, medicii au chemat elicopterul pentru a-l duce de urgenta la un spital din Timisoara. Restul au ajuns cu ambulantele la spital, in Arad.

Traficul in zona a fost blocat mai bine de o ora.

Un concert gratuit al lui Dan Bursuc s-a lasat cu o bataie generala intr-un bar din Iasi... Invitatii lui Ion Tiriac au parasit domeniul de la Balc: Au impuscat aproape 230 de mistreti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x