Antena Căutare

Accident grav în Vâlcea cu un microbuz de persoane. Sunt cinci victime. A fost declanșat PLanul Roșu de intervenție

Un microbuz cu cel puţin 12 persoane s-a răsturnat, luni seară, pe DN 7, în localitate Bujoreni, judeţul Vâlcea, după ce a fost acroşat de semiremorca unui TIR.

Un microbuz cu cel puţin 12 persoane s-a răsturnat, luni seară, pe DN 7, în localitate Bujoreni, judeţul Vâlcea, după ce a fost acroşat de semiremorca unui TIR. Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie, iar primele informaţii arată că sunt cinci persoane rănite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, un accident rutier a avut loc, luni seară, pe DN 7, în localitatea Bujoreni, Capul Piscului.

Primele informaţii arată cu un microbuz cu cel puţin 12 persoane s-a răsturnat, astfel că a fost activat Planul roşu de intervenţie.

La intervenţie se deplasează 10 ambulanţe ale SAJ, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, mai arată ISU.

Poliţia Vâlcea arată că microbuzul, care se deplasa pe direcţia Sibiu - Vâlcea, a fost acroşat de semiremorca unui TIR care circula din sens opus.

"Din primele informaţii ar fi vorba de 5 persoane rănite", mai anunţă Poliţia Vâlcea.

Traficul este blocat complet în urma accidentului.

Cum va arăta cel mai spectaculos pod, care va fi construit în România! Golden Gate-ul din țara noastră va fi cu adevărat... Superstiția pe care creștinii o ignoră! Ce trebuie să faci de Sf. Constantin și Elena ca să îți meargă bine tot anul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x