Antena Căutare

Accident grav intre Baia Mare si Satu Mare: O femeie a murit si doi copii au fost grav raniti

O femeie a murit intr-un grav accident produs pe drumul european E58 intre Baia Mare si Satul Mare. Celelalte 4 persoane care se aflau in masina, dintre care cei doi copii ai sai au fost grav raniti si transportati de urgenta la spital. Se pare ca soferul masinii in care se aflau cei cinci se angajase intr-o depasire, nu s-a asigurat si s-a izbit din plin de un stalp de inalta tensiune.

Cei doi copii, o fata de 3 ani si fratele ei de 4 ani, au fost grav raniti. Medicii le-au acordat primul ajutor la locul accidentului, dupa care i-au dus la spital. Bunica lor, care era si ea in masina, s-a lovit la cap.

In ciuda eforturilor medicilor, mama copiilor a murit. Echipajul de salvare sustine ca femeia era deja decedata in momentul in care au ajuns la locul accidentului.

Martorii sustin ca soferul masinii a incercat sa depaseasca o masina, dar a intrat intr-un stalp. Traficul rutier intre Baia Mare si Satu Mare a fost blocat timp de doua ore din cauza accidentului.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Un tanar a fost salvat dintr-o masina in flacari. Politistii cred ca a fost tentativa de suicid... UPDATE! Soferii RATB, in greva dupa anuntul curselor de noapte: Pe liniile de tramvai 41 si 32 nu se mai circula!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x