Antena Căutare

Accident grav la Brasov: Un autobuz a fost lovit de tren

Sase oameni au fost raniti, luni dimineata, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost lovit de un tren. Accidentul s-a petrecut la intrarea in localitatea Cristian, din judetul Brasov, informeaza Mediafax. In prezent, traficul rutier se desfasoara ingreunat pe DN 73.



"In urma impactului, autobuzul a fost pur si simplu rupt in doua, iar trenul a deraiat. Putem spune ca a fost un miracol pentru ca avem sase raniti care sunt in afara oricarui pericol si nu a fost nevoie de descarcerare. Noi am intervenit pentru asigurarea masurilor PSI", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja.

Cei sase raniti au fost preluati de mai multe ambulante si transportati la Spitalul Judetean Brasov. Autobuzul apartinea Regiei Autonome de Transport Brasov.

Pe DN 73, in zona producerii accidentului, se circula pe un singur fir. Circulatia feroviara pe ruta Brasov - Zarnesti este momentan blocata.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Un mort si trei raniti, dupa ce o butelie a explodat intr-un service din Otelu Rosu... Facultatile din Romania, fabrici de someri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x