Antena Căutare

Accident grav la Campionatul National de viteza in coasta! Un tanar a intrat cu masina in parapet

Campionatul national de viteza in coasta s-a terminat intr-un parapet, la un pas de spectatori, pentru baiatul primarului din Targu Mures. Masina pe care o conducea tanarul s-a facut praf, dupa ce a intrat in marginea de beton. Un amator a filmat accidentul cu un telefon mobil.

Pentru cateva fractiuni de secunda, oamenii de pe margine au inlemnit. Bolidul rosu a luat curba lung si s-a izbit, in viteza, de parapet. Imediat dupa ce a trecut de grupul lor. Prin aer au zburat bucati de caroserie, iar masina s-a rasucit in loc.

Socul a fost puternic pentru cei de pe marginea circuitului, si mai ales, pentru sofer. Dar fiul primarului din Targu Mures a fost norocos si a scapat cu o sperietura. Din masina nu a mai ramas mare lucru.

De pe circuit, masina a fost ridicata de utilajul de tractare. Iar pentru tanarul de 28 de ani, Campionatul National de Viteza in Coasta s-a incheiat la Paltinis.

Un handbalist a fost injughiat intr-un club din Suceava... Scandal intr-o parcare din Constanta! Un hot de masini, prins in plina actiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x