Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Trei oameni au murit pe loc, la Cluj. Pompierii au scos cadavrele cu greu dintre fiarele mașinii strivite de un TIR - Imagini cu impact emoțional

Un grav accident rutier în care au fost implicate un TIR şi un autoturism s-a produs miercuri dimineaţă în judeţul Cluj, pe centura Vâlcele - Apahida, trei persoane din autoturism, încarcerate, fiind găsite decedate de echipajele de intervenţie.

Trei oameni au murit pe loc, la Cluj

ziuadecluj.ro

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida, la km 9.

Foto: Ziua de Cluj

Potrivit ISU Cluj, pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate și trei persoane prinse între fiarele contorsionate ale mașinii.

”Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule şi un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părţii carosabile şi ocupanţii blocaţi în acesta. Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanţi, un bărbat şi o femeie de cca 40 de ani, şi au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, iniţial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că şi aceasta era decedată”, anunţă ISU Cluj.

Foto: Ziua de Cluj

Circulaţia în zonă este blocată.

Sursa : news.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro