Antena Căutare

Accident GRAV în Bihor! O autobasculantă încărcată cu pietriş s-a răsturnat peste pietoni. Printre persoanele decedate se află o femeie şi un bebeluş

Un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat, joi, în oraşul Salonta, din judeţul Bihor, iar cel puţin o persoană a fost prinsă sub autovehicul, echipaje ale pompierilor deplasându-se spre locul accidentului.

UPDATE 13:30 O femeie şi nepoţica de 1 an si 3 luni prinse sub basculantă au murit. Cele două se îndreptau spre casă, când, într-o curbă, bena autobasculantei s-a desprins şi s-a răsturnat peste ele.

__________________________________________________

Un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat, joi, în oraşul Salonta, din judeţul Bihor, iar cel puţin o persoană a fost prinsă sub autovehicul, echipaje ale pompierilor deplasându-se spre locul accidentului. Potrivit unor surse, mai multe persoane ar fi decedat, printre acestea chiar şi un bebeluş

Din primele informaţii, deocamdată, nu se cunoaşte numărul victimelor, la faţa locului fiind echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Salonta şi Oradea, care au solicitat şi elicopterul SMURD, precum şi echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 795, pe strada Tincii din municipiul Salonta. Poliţiştii rutieri efectuează cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, conform ebihoreanul.ro.

Şoferul autobasculantei şi pasagera sa au suferit diferite contuzii, fiind preluaţi şi transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Oradea. Traficul în zonă nu a fost blocat, circulaţia fiind dirijată pe un singur fir.

Potrivit căpitan Camelia Roșca, pompierii militari „au acționat la degajarea pietrișului din autobasculantă pentru ca aceasta să poata fi ridicată. Echipajele medicale au oferit primul ajutor celor două persoane aflate în autobasculantă, acestea fiind ulterior transportate la UPU Oradea”.

SURSA FOTO: ebihoreanul.ro

Berbecii pleacă liniştiţi într-o vacanţă exotică. Horoscopul Zilei, 11 mai... Satul în care morții nu se îngroapă. Sunt depozitați în case-cavou, fiecare cu camera lui. Se întâmplă în România: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x