Antena Căutare

Accident grav în județul Prahova! Un bărbat a murit pe loc, în urma impactului devastator!

Un tir scăpat de sub control a distrus un atelier de tâmplărie PVC, iar apoi a intrat violent într-o farmacie. Impactul a fost atat de puternic, încât şoferul a rămas prins în mormanul de fiare, iar la scurt timp s-a stins.

Un tir scăpat de sub control a distrus un atelier de tâmplărie PVC, iar apoi a intrat violent într-o farmacie. Impactul a fost atat de puternic, încât şoferul a rămas prins în mormanul de fiare, iar la scurt timp s-a stins. Martorii spun că bărbatul circula cu viteză mare şi a pierdut controlul pe şoseaua udă.

Imaginile dramatice vorbesc de la sine. Autotrenul a spulberat totul în cale.

O viteză care l-ar fi condus spre moarte pe bărbatul de 60 de ani. Ningea abundent seara trecută pe DN1B, iar în Valea Călugărească, şoferul nu a mai putut controla mastodontul. A derapat pe şosea şi a intrat, în primă fază, într-un atelier de tâmplărie pvc, pe care l-a pus la pământ. S-a oprit apoi, în interiorul unei farmacii.

”Am auzit bubuitura, am ieşit afară, nu am văzut nimic şi după aceea m-a sunat o vecină şi mi-a zis că a intrat un tir în farmacie. M-au sunat vecinii, eu locuiesc puţin mai încolo. M-au sunat, dar am auzit şi zgomotul infernal. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva.”, a mărturisit proprietarul magazinului de PVC.

În impactul extrem de violent, bărbatul a rămas captiv în mormanul de fiare şi moloz. S-a stins la scurt timp.

”Era o persoană încarcerată în TIR, a fost inconştientă, au constat pompierii. După ce a fost extras din maşină am constatat leziuni incompatibile cu viaţa, persoana decedată.”, a declarat dr. Adriana Nicorescu.

Tirul, înmatriculat în Iaşi, nu avea încărcătură în remorcă. Trupul neînsufleţit al şoferului a fost transportat la Medicina Leaglă pentru necropsie. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

S-a schimbat tot! Lovitură de teatru în cazul tabloului de Picasso care ar fi fost regăsit în România, la şase ani după ... Ultimă oră! Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă, la Arad! Polițiștii, în alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x