Antena Căutare

Accident grav! Un bărbat cunoscut din România a murit. Atenție, imagini șocante!

 Un accident de circulație deosebit de grav a avut loc în orașul Horezu, pe Vârful lui Roman. Acest eveniment rutier s-a produs pe drumul pietruit care duce către Vârful lui Roman, județul Vâlcea. Conducătorul unei utilitare a părăsit carosabilul și s-a izbit de un copac.

Accident grav! Un bărbat cunoscut din România a murit. Atenție, imagini șocante! Galerie
accident valcea

Accident Vâlcea. Un accident de circulație deosebit de grav a avut loc în orașul Horezu, pe Vârful lui Roman. Acest eveniment rutier s-a produs pe drumul pietruit care duce către Vârful lui Roman, județul Vâlcea. Conducătorul unei utilitare a părăsit carosabilul și s-a izbit de un copac.

În urma acestui accident, au fost anunțate trei victime. Din nefericire, în accident și-a piedut viața un cunoscut bucătar, și anume, Gaby Vâlceanu.

Accident grav! Un bărbat cunoscut din România a murit. Atenție, imagini șocante!

Toți cei care l-au cunoscut sunt șocați în fața unei asemenea tragedii, iar unii dintre ei au postat mesaje de condoleanțe.

“Dumnezeu să te ierte, unchiul Gabi Vilceanu Maestru Bucatar, ai fost un om foarte scump pentru noi toți nepoții tăi! Nu te vom uita niciodată și vei rămâne în inimile nostre toată viața! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, “Cunoscutul şi îndrăgitul bucătar Gabi Vâlceanu maestru bucatar ne-a părăsit. Era un om deosebit şi atent la nevoile celor din jur. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au fost doar două dintre mesajele postate, conform

Alți doi bărbați, pasageri în autoutilitară, au fost transportați la spital.

”Este vorba despre un microbuz transport marfă. Din cele 3 persoane, una este inconștientă, în momentul de față se execută manevre de resuscitare de către echipajul S.A.J.. Cei trei bărbați: conducătorul auto în stop cardio respirator, ceilalți pasageri cu politraumatisme au fost preluați de SAJ și SMURD” – ISU Vâlcea.

Vezi imagini de la fața locului în galeria foto de mai sus!

Anchete la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia după ce o familie a reclamat că fetiţa lor, de cinci ani, a fost brusca... Pelerinajul "Calea Sfinţilor" - Procesiune cu moaştele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, de vineri în Capital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x