Antena Căutare

Tragedie imensă în Constanța, în Ajunul Crăciunului! Trei oameni au murit într-un accident înfiorător - FOTO, VIDEO

Tragedie pe şosea, în dimineaţa de Ajun. Trei oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi în judeţul Constanţa, între Gălbiori şi Crucea, pe DN2A, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens.  

Tragedie pe şosea, în dimineaţa de Ajun. Trei oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi în judeţul Constanţa, între Gălbiori şi Crucea, pe DN2A, după ce şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens.

Într-o curbă, şoferul a intrat pe contrasens după ce a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară ce se deplasa regulamentar.

Trei persoane - şoferul și doi pasageri ai maşinii care a intrat pe contrasens - au murit pe loc, iar alte două persoane implicate în accident - șoferul autoutilitarei şi un pasager minor – sunt răniți ușor și au refuzat transportul la spital.

La locul solicitării a intervenit un elicopter SMURD, dar şi un echipaj de Descarcerare. Persoanele încarcerate ar fi doi bărbaţi şi o femeie.

Avertisment de maximă importanță! O nouă metodă de înșelătorie face RAVAGII în țară! Cum să te ferești... Alertă maximă într-o comună din Prahova! Pericolul IMENS descoperit de un localnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x