Antena Căutare

Accident în mina Vulcan! Un tânăr a fost prins de o surpare! Medicii, rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire

Surpare la mina Vulcan! Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost scos din subteran și dus de urgență la spital. Din păcate, starea victimei ar fi extrem de gravă.

Accident în mina Vulcan! Un tânăr a fost prins de o surpare! Medicii, rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire Galerie
mina, vulcan, surpare, accident, miner

Surpare la mina Vulcan! Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost scos din subteran și dus de urgență la spital. Din păcate, starea victimei ar fi extrem de gravă.

Un accident de muncă a avut loc la mina Vulcan. O victimă a fost prinsă de o surpare. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, cu multipe traumatisme. Din primele informații, victima ar fi în comă profundă.

Călin Dumitrescu, reprezentant al serviciului de Ambulanță, ne-a dat mai multe detalii.

„Din informațiile pe care le avem, pacientul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit în stop-respirator de către echipajul SMURD. Nu se știe cât timp a fost inconștient.

A fost preluat de colegii de la SMURD în stare de inconștiență și dus la CPU Vulcan, unde s-au început manevrele de resuscitare, iar apoi a fost preluat de un echipaj al Ambulanței și transportat la Spitalul Petroșani.

Pacientul este în comă profundă, este intubat și urmează să intre la CT, pentru a fi investigat. Din primele date, ar fi suferit un traumatism cranian sever, traumatism toracic și abdominal. Prognosticul este unul destul de rezervat.”

sursa: antena3.ro

Botoşani: Patru persoane, între care trei copii, au făcut atac de panică în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă... Job-uri fără studii superioare. Cum să faci bani și fără facultate. Veniturile ajung și la 10.000 de lei pe lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x