Antena Căutare

Accident grav pe DN 65, din cauza unei femei în stare de ebrietate

O femeie s-a urcat la volanul autoturismului în stare de ebrietate și a provocat un accident, marţi seara, după ce a lovit un alt autoturism, pe DN 65, în localitatea Găneasa, judeţul Olt

Accident grav pe DN 65, din cauza unei femei în stare de ebrietate Galerie
O şoferiţă băută a provocat un grav accident | GDS.ro

Potrivit IPJ Olt, se pare că femeie din orașul Piatra Olt, în timp ce conducea un autoturism din directia Slatina-Găneasa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. A intrat pe contrasens şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens invers.

Ambele mașini au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat, iar femeia care a produs accidentul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că femeia care a provocat accidentul a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La testarea cu aparatul etilotest, poliţiştii au descoperit că aceasta avea o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Din primele cercetări se pare că o femeie din oraşul Piatra Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65-E574 din direcţia Slatina-Găneasa, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi intrat pe contrasens şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens invers. Cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, primul răsturnându-se. În urma impactului, conducătoarea auto a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, femeia a avut o alcoolemie de 0,69 mg/ l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Grigorescu.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Un adolescent cu cagulă pe față și pistol în mână, prins în apropierea unei bănci în Arad. Surpriza polițiștilor... Pompierii au intervenit în zece localităţi din opt judeţe, în urma fenomenelor de vreme rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x