Antena Căutare

Accident în Suceava! O dubă a fost lovită de un tren! Un adolescent de 17 ani a murit lângă fratele lui! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini tulburătoare!  - VIDEO

Un accident înfiorător a avut loc localitatea Şcheia din județul Suceava, după ce o dubă a fost lovită de un tren. O persoană a murit pe loc şi alta a fost rănită.

Accident în Suceava! O dubă a fost lovită de un tren! Un adolescent de 17 ani a murit lângă fratele lui! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini tulburătoare!  - VIDEO
Accident în Șcheia, județul Suceava! O dubă a fost lovită de un tren! Un adolescent de 17 ani a murit lângă fratele lui.

Purtătorul de cuvânt al insituţiei, Alin Găleată, a declarat, pentru că accidentul s-a produs în jurul orei 8,15, iar trenul implicat în accident era de călători şi circula pe ruta Iaşi - Timişoara.

Niciunul dintre pasagerii aflaţi în tren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În urma impactului, una dintre persoanele aflate în autoutilitară a fost proiectată în afara maşinii şi, din nefericire, a fost declarată decedată. A doua persoană a rămas încarcerată şi a fost extrasă de pompieri şi a fost preluată de echipajul SMURD. Persoana era conştientă, a fost stabilizată şi apoi a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe", a declarat Alin Găleată, potrivit Agerpres.

Se pare că în dubă se aflau doi frați - Ciprian şi Constantin Stanciuc, doi fraţi cu vârste de 17 şi 21 de ani. Cel mai mic dintre ei a murit pe loc, iar celălalt a fost grav rănit.

El a adăugat că ISU Suceava a intervenit la faţa locului cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Momentul în care s-a produs accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă. Mai multe detalii, pe observator.tv.

Sursă video: observator.tv.

Avarie la o conductă de ape uzate la staţia de metrou Griviţa, fiind afectate birouri. Metrorex: Nu s-au înregistrat per... Poliţiştii au deschis dosar penal după ce un bărbat a reclamat că a fost lovit de un şofer de taxi, în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x