Antena Căutare

Elevii olimpici din Bacău sunt în stare gravă, după ce mirobuzul s-a răsturnat. Profesorii lor fac apel public pentru donarea de sânge

Au plecat la Olimpiadă, dar au ajuns la spital în stare gravă. Cinci dintre elevii care s-au răsturnat ieri cu microbuzul pe un drum din Cluj sunt încă în spital. Două adolescente sunt cel mai grav. Iar profesorii lor fac apel public, pentru donarea de sânge. Şoferul microbuzului susţine că a încercat să evite un dezastru. A tras de volan pentru a nu se ciocni cu o maşină care făcea o depăşire pe contrasens.

Au plecat la Olimpiadă, dar au ajuns la spital în stare gravă. Cinci dintre elevii care s-au răsturnat ieri cu microbuzul pe un drum din Cluj sunt încă în spital. Două adolescente sunt cel mai grav. Iar profesorii lor fac apel public, pentru donarea de sânge.

Un microbuz cu elevi din Bacău care mergeau la olimpiada naţională de biologie s-a răsturnat pe câmp, în judeţul Cluj. Şoferul microbuzului susţine că a încercat să evite un dezastru. A tras de volan pentru a nu se ciocni cu o maşină care făcea o depăşire pe contrasens. Toţi cei 11 pasageri au fost răniţi, iar imediat a fost activat planul roşu de intervenţie.

În timp ce la Cluj se purta o luptă contracronometru pentru salvarea victimelor, acasă, în Bacău, părinţii copiilor intraseră în panică. A fost nevoie de o celulă de criză la ispectoratul şcolar.

Update. Rezultate Loto 6/49, 21 aprilie 2019. Numere extrase de Florii: Joker, Loto 5/40, Noroc... Dramă de neimaginat în ziua de Florii! Copil de 11 ani, împușcat mortal char fratele său geamăn! Cum a fost posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x