Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Accident mortal în județul Iași! Două persoane au murit pe loc, iar alțe două au fost rănite! FOTO- VIDEO

Accident mortal în comuna Bălțați, județul Iași, sâmbătă dimineață. Doi oameni au murit pe loc în urma impactului. VIDEO de la fața locului.

Accident mortal în comuna Bălțați, județul Iași, sâmbătă dimineață. Doi oameni au murit pe loc în urma impactului. VIDEO de la fața locului.

Un accident foarte grav s-a produs în această dimineață în comuna ieșeană Bălțați. Accidentul, produs în urma unei viteze de 140 de km la ora, a avut loc chiar în vârful pantei de la ieşirea din localitatea ieșeană Bălţaţi. Două persoane au murit pe loc, iar alte două, printre care un copil, au fost grav rănite.

Din informații, în accidentul de sâmbătă dimineață au fost implicate un VW Passat CC cu număr de Germania și un Opel Corsa.

Motorul din prima mașina a sărit la 20 de metri de locul impactului, potrivit unor martori. Acul vitezometrului de la Passat s-a oprit la 140 km/h, iar de la Opel la 130 km/h. Din primele informatii, soferul autoturismului VW, care este posibil sa fi fost sub influenta alcoolului, ar fi intrat pe contrasens, anunță ziaruldeiași.ro.

Potrivit unor surse oficiale, apelul la 112 a fost făcut la 6.28 de către polițiștii din Târgu Frumos. Primele date ale agenților arată că șoferul de 32 de ani al unui Volkswagen Passat a depășit neregulamentar, având viteză foarte mare, și a lovit frontal un Opel Corsa în care se aflau doi adulți și un copil. Cei doi bărbați din Opel, care se aflau în față, au murit pe loc. Se pare că aceștia veneau la Iași, pentru a munci în construcții. Minorul de pe bancheta din spate a fost transportat în stare gravă la spital.

Șoferul care a cauzat accidentul era băut și a fost transportat de urgență la spital în satre de conștiență. El este din comuna Moțca, județul Iași, și era băut. Alcoolemie în aerul expirat a fost de 0,55 mg/l.

Copilul a fost transportat la spitalul “Sf Maria”, iar şoferul de 32 de ani din Passat, care era singur în maşina, la “Sf. Spiridon”.

Citește și:

Accident grav în Cluj-Napoca: Șase persoane au fost transportate la spital | FOTO