Antena Căutare

Accident mortal în zona pieței Matei Ambrozie din Capitală! O femeie a murit și două persoane au fost rănite | FOTO-VIDEO

Accident cumplit petrecut în jurul orei 11:30, în zona pieței Matei Ambrozie din Sectorul 3 al Capitalei! O femeie a murit și alte două persoane au fost rănite!

Accident cumplit petrecut în jurul orei 11:30, în zona pieței Matei Ambrozie din Sectorul 3 al Capitalei! O femeie a murit și alte două persoane au fost rănite!

ACCIDENT SECTOR 3. Chiar de Sfântă Marie Mică s-a produs un accident mortal în Sectorul 3 din București. Două mașini s-au ciocnit violent la intersecția dintre strada Fizicienilor cu Bulevarul Camil Ressu.

ACCIDENT SECTOR 3. O mașină condusă de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa dinstre Bulevardul Theodor Pallady către Șoseaua Mihai Bravu a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă de o femeie de 52 de ani. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferița a murit. Echipajele SMURD au încercat resuscitarea la fața locului.

Martorii accidentului susțin că femeia lucra la piața Matei Ambrozie din Sectorul 3.

ACCIDENT SECTOR 3. Șoferul din cealaltă mașină și pasagerul din respectiva mașină au fost răniți și au ajuns de urgență la spital.

Accidentul s-a produs pe linia tramvaiului 27, care a fost blocată timp de câteva.

A intrat cu mașina în casă și s-a răsturnat! O femeie a murit într-un accident teribil în Arad | FOTO... Tren InterRegio oprit din cauza unui incendiu izbucnit în câmp, în Dolj! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x