Antena Căutare

Accident la Complexul Sportiv National Piatra Arsa! Un copil a cazut de la etajul trei

Un baiat de 12 ani, aflat in cantonament la Complexul Sportiv National Piatra Arsa din Bucegi, a murit dupa ce ar fi cazut de la etajul al treilea al cladirii in care era cazat. Copilul ar fi incercat sa treaca dintr-un balcon intr-altul.

Baiatul venise duminica, in cantonament, impreunua cu alti 35 de copii si doi antrenori, de la Clubul de Inot Delfinul din Bucuresti. Sambata ar fi plecat acasa. Joi seara, la ora 22.00, s-a dat stingerea, ca de obicei.

Copilul insa nu ar fi avut somn. Anchetatorii cred ca, pe la miezul noptii, baiatul a incercat sa treaca dintr-o camera in alta pe geam. A alunecat insa de la etajul trei si a cazut direct pe trotuarul din beton. Cazatura de la 15 metri i-a fost fatala.

Cei doi supraveghetori ai grupului sunt in stare de soc. Baiatul era elev la Liceul Emil Racovita din Bucuresti si de cativa ani practica inotul la Clubul Delfinul. La ultima competitie la care a participat, la Campionatul National de Copii de Poliatlon, tanarul sportiv a reusit sa obtina locul 4 la proba 50 de metri fluture.

Politia a deschis o ancheta.

Mama, Mugur Isarescu si Ion Tiriac: modelele tinerilor romani cand vine vorba de comportamentul financiar!... Alte patru bancomate au fost sparte si vandalizate in Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x