Antena Căutare

Accident naval in Tulcea: Doi oameni au fost raniti

Pasagerii unui bac au trecut prin clipe de groaza in comuna tulceana Nufarul. O salupa a intrat cu viteza in ei, iar doi pasageri ai barcii au fost raniti. Anchetatorii cred ca alcoolul a fost de vina pentru accident.

Oameni aflati pe bac au inghetat cand au vazut ca salupa se indreapta cu viteza spre ei. Nu dadea niciun semn ca pilotul ar vrea sa incetineasca sau sa vireze. Impactul i-a aruncat pe doi dintre barbati

Cei trei barbati din salupa mergeau spre Delta Dunarii. Voiau sa-si petreaca concediul la pescuit. N-au mai asteptat sa ajunga acolo si s-au apucat de baut inca de pe drum. Cel care conducea ambarcatiunea nu a mai apucat sa vada bacul. L-a vazut unul dintre cei doi pasageri, care a apucat doar sa traga de volan, dar prea tarziu.

Impactul i-a aruncat pe doi dintre barbati din salupa. Echipajul bacului le-a acordat primul ajutor pana la sosirea paramedicilor.

Unul dintre ei a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu multiple plagi faciale, iar celalat un traumatism cranio-cerebral deschis si fractura deschisa la membrul inferior stang.

Conducatorul salupei risca dosar penal.

Operatia de apendicita poate fi fatala din cauza nepriceperii medicilor... Sotia pilotului mort la Craiova, trimisa la locul accidentului ca jurnalist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x