Antena Căutare

Accident neobişnuit pe o stradă din Galaţi: un tanc al Armatei Române a ieşit de pe şosea şi a spulberat totul în cale

Accident neobişnuit pe o şosea din judeţul Galaţi! Un TAB al Armatei Române a spulberat totul în cale, după ce într-o curbă blindatul ar fi rămas fără frâne. A ieşit de pe carosabil şi a rămas suspendat pe un parapet.

Accident neobişnuit pe o şosea din judeţul Galaţi! Un TAB al Armatei Române a spulberat totul în cale, după ce într-o curbă blindatul ar fi rămas fără frâne. A ieşit de pe carosabil şi a rămas suspendat pe un parapet.

Trei militari au fost răniţi. Proprietara casei în faţa căreia a avut loc accidentul face mărturii teribile. Spune că şase oameni au murit din cauza unui curbe extrem de periculoase, unde şoferii ajung cu viteză.

Din cauza apei de pe şosea, un TAB a derapat violent, a distrus mai mulţi stâlpi de protecţie şi a rămas blocat pe marginea drumului. Puţin a lipsit ca blindatul de peste 20 de tone să ajungă în curtea unei femei din localitatea gălăţeană Slobozia Conachi.

Şoferul ar fi sărit din vehicul chiar înainte de impact, ca să se salveze. În total, trei militari au fost răniţi în accident, iar unul dintre ei, un subofiţer în vârstă de 38 de ani, s-a lovit la cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj SMURD l-a dus de urgenţă la spital.

Cazul a fost preluat de parchetul militar, care va stabili cui aparţine vina şi cine trebuie să acopere pagubele.

În urmă cu doi ani, chiar în oraşul Galaţi, o şenilată a Armatei a făcut ravagii, după ce a intrat pe un trotuar şi a dărâmat un stâlp de iluminat.

Alertă în Capitală! Două femei au fost atacate de același bărbat. Poliţia a făcut publice imagini... Sute de elevi violați și torturați la școala groazei! Erau agățați în lanțuri și bătuți cu bestialitate | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x