Antena Căutare

Accident pe A1 Bucureşti-Piteşti. Un bărbat a murit lovit de un autocamion

Șoferul unui autoturism a oprit pe banda de urgenţă pentru a ridica anumite materiale de construcţii care îi căzuseră pe suprafaţa de rulare, moment în care a fost lovit de un autocamion care circula pe prima bandă. Conducătorul autoturismului a decedat

Şoferul unui autoturism care oprise pe banda de urgenţă a autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti a fost accident mortal de un autocamion.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 58, pe sensul de mers către Piteşti, în zona localităţii Satu Nou, judeţul Dâmboviţa, şoferul unui autoturism a oprit pe banda de urgenţă pentru a ridica anumite materiale de construcţii care îi căzuseră pe suprafaţa de rulare, moment în care a fost lovit de un autocamion care circula pe prima bandă. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe banda unu a direcţiei către Piteşti, în vederea efectuării cercetării locului faptei. Se estimează ca în aproximativ 30 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Sursa : news.ro

Primar din Botoşani, mort pe scările unui spital fără medic de gardă. Se cere demisia managerului... Bacalaureat 2019: când se afișează rezultatele pe Edu.ro și ce trebuie să știe elevii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x