Antena Căutare

Ce a făcut șoferul din Popești Leordeni când s-a dat jos din mașină: "A tras de copil, să-l scoată de sub roți. Plângea!"

Cinci secunde au fost suficiente pentru un accident cumplit. Camerele de supraveghere montate la bariera unui complex rezidenţial din Popești Leordeni surpind momentul în care un bunic şi cei doi nepoţi ai săi sunt loviţi în plin.

Bunicul și nepoțeii săi au stat în calea unui şofer prea grăbit să plece fără să plătească parcarea. Un copil de şase ani a ajuns sub roţile bolidului.

Șoferul din Popești Leordeni a demarat în viteză ca să nu plătească parcarea

Şoferul venea din acea direcţie şi nu a avut nicio intenţie să încetinească deşi există aici două limitatoare de viteză. A vrut să forţeze această barieră, să nu plătească taxa doar că, fix în acel moment, a trecut bunicul cu cei doi copii şi i-a lovit în plin.

VIDEO. Doi copii și un adult, loviți de o mașină, în Popești-Leordeni! Un copil a căzut sub roți! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Cine nu are loc de parcare cumpărat în complexul rezidenţial trebuie să plătească. Prima jumătate de oră este gratuită. Iar ce depăşeşte două ore, este taxat cu doi lei pe oră. Plata zilnică a parcării poate însemna un total lunar destul mare - aceasta ar fi explicaţia pentru forţarea barierei. Ce nu poate fi explicat este accidentul de azi.

Vinovatul se uita în telefon când a lovit copilul. A tras de el, ca să-l scoată de sub roți

Pe imagini, se vede că bătrânul nu se aştepta să nu fie lăsat să traverseze. Din reflex, îşi trage nepotul cel mic din faţa bolidului. Fratele mai mare, care era mai în spate, este tras sub maşină. Când a realizat ce a făcut, şoferul a coborât şi l-a scos pe băiat de sub roţi. Avea pe piept urme de cauciuc şi plângea.

Copilul de 6 ani este acum în spital şi urmează să fie operat. Şoferul este acasă. Poliţiştii l-au lăsat să plece după ce i-au reţinut permisul şi i-au făcut dosar penal. Riscă cel mult 2 ani de închisoare sau amendă.

A dat cărțile pe față! Ce notă a luat la BAC Alexandru Cumpănașu. "Pun aici o parte din diplome, specializări și di... S-au ridicat restricțiile, dar nu s-a zburat spre Franța. Ce au pățit românii care au ajuns în aeroport: "Francezii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x