Imagini șocante! Impact violent între trei mașini: Un bărbat a fost strivit de asfalt. Cel puțin un mort în carnagiu

 
+3 click pentru
galerie

Grav accident rutier, în această dimineață, pe DN 5! Un om a murit și două persoane sunt rănite, după ce trei autoturisme s-au ciocnit violent. Unul dintre ele a fost făcut praf, echipele de descarcerare reușind cu greu să scoată victimele. Una dintre ele a murit pe loc. Imaginile sunt șocante!

„La faţa locului au fost mobilizate forţe şi mijloace atât din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihailesti (1 ASASD şi 1 ambulanţă SMURD), cât şi din cadrul Punctului de lucru Călugăreni (1 ASASD), precum şi 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Giurgiu”, transmit reprezentanţii ISU Giurgiu.

Potrivit presei locale, după sosirea echipajelor la locul solicitării s-a constatat ca în accident sunt implicate 3 autoturisme (1 VW Golf al cărui șofer, în vârstă de aproximativ 22 de ani, prezintă leziuni incompatibile cu viața, 1 Seat Ibiza – al cărei soferițe – 47 de ani – este conștientă și comunicativă, 1 VW Bora în care se afla persoana încarcerată, un bărbat, în vârstă de circa 28 de ani, care a fost extras din autovehicul și care este conștient si cooperant, dar prezintă facturi ale membrelor inferioare. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe