Accident rutier grav în Vaslui: Sunt 18 victime! Autoritățile au activat planul roșu de intervenție

 
+4 click pentru
galerie

Un microbuz cu 18 persoane a fost implicat într-un grav accident în comuna Sălcioara, judeţul Vaslui. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

“Au fost implicate in accident un microbuz cu 17 persoane şi o autoutilitară DACIA cu o persoană,  au fost transportate la spital 5 victime adulte – 1 sex masculin – 51 ani din autoturism  si din microbuz 4 victime 1 sex masculin 20 ani si 3 feminin cu vârste de 48, 45, 29. Au intervenit două mașini de descarcerare,  2 asp primă intervenţie si comandă, poliția rutieră,  cu 15 pompieri,  5 paramedici. Actiunea a fost coordonată de către inspectoratul sef colonel Blagoci Ghiorghe . La fata locului s-a deplasat si prefectul judeţului,  Eduard Andrei Popica. În urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a constatat că in microbuz au  fost 11 pasageri si şoferul” au declarat reprezentantii ISU Vaslui, potrivit presei locale.

 Pe DE 581, in localitatea Salcioara, comuna Banca, a avut loc un accident de circulatie deosebit de grav, cu victime multiple, fiind declansat Planul Rosu de interventie. Un microbuz cu 18 pasageri, care venea dispre Vaslui spre Barlad, a fost izbit in plin de o autoutilita Dacia, inmatriculata in Bacau, care venea din sens opus. facebook whatsapp twitter pinterest