Antena Căutare

Accident rutier grav în Vaslui: Sunt 18 victime! Autoritățile au activat planul roșu de intervenție

Un microbuz cu 18 persoane a fost implicat într-un grav accident în comuna Sălcioara, judeţul Vaslui. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Un microbuz cu 18 persoane a fost implicat într-un grav accident în comuna Sălcioara, judeţul Vaslui. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

“Au fost implicate in accident un microbuz cu 17 persoane şi o autoutilitară DACIA cu o persoană, au fost transportate la spital 5 victime adulte – 1 sex masculin – 51 ani din autoturism si din microbuz 4 victime 1 sex masculin 20 ani si 3 feminin cu vârste de 48, 45, 29. Au intervenit două mașini de descarcerare, 2 asp primă intervenţie si comandă, poliția rutieră, cu 15 pompieri, 5 paramedici. Actiunea a fost coordonată de către inspectoratul sef colonel Blagoci Ghiorghe . La fata locului s-a deplasat si prefectul judeţului, Eduard Andrei Popica. În urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a constatat că in microbuz au fost 11 pasageri si şoferul” au declarat reprezentantii ISU Vaslui, potrivit presei locale.

Pe DE 581, in localitatea Salcioara, comuna Banca, a avut loc un accident de circulatie deosebit de grav, cu victime multiple, fiind declansat Planul Rosu de interventie. Un microbuz cu 18 pasageri, care venea dispre Vaslui spre Barlad, a fost izbit in plin de o autoutilita Dacia, inmatriculata in Bacau, care venea din sens opus.

Școala ca-n comunism. Ministrul Educației propune revenirea la sistemul de treaptă, cu examen la finalul clasei a X-a... Mizerie de nedescris la Spitalul județean din Bacău. Sala unde pacienții așteaptă să fie consultați, focar de infecție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x