Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Accident șocant! Au fost striviți de fiarele mașinii, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un copac

Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac. FOTO, VIDEO

Imagini șocante surprinse în această dimineață în județul Constanța. Fiare controrsionate și doi oameni prinsi sub greutatea mașinii, după ce autoturismul în care se aflau a intrat violent într-un copac.

Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, accidentul a avut loc, joi dimineaţă, pe DN 39, între staţiunile Neptun şi Olimp.

Un bărbat conducea un autoturism de la Mangalia către Constanţa, iar la un moment dat, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un copac de marginea drumului.

În urma impactului, conducătorul auto a murit, iar o femeie, pasageră pe locul din dreapta al autoturismului, a fost grav rănită. Ea se afla în comă şi a fost dusă la spital.

Pompierii au scos cu greu victimele dintre fiarele contorsionate

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pentru scoaterea persoanelor din maşină au intervenit şapte pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare de la Mangalia, dar şi două echipaje ale Serviciului Judeţean.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Recomandari