Antena Căutare

Ultima oră! Teroare pe o șosea din Germania: Români implicați într-un grav accident rutier: Sunt mai multe victime

Accident rutier în nordul Germaniei! Zece muncitori români, în stare gravă, după ce un vehicul utilitar, la bordul căruia se aflau 12 români, s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea unei drum din Germania, între localitățile Barlt și Trennewurth, informează publicația Schleswig-Holsteinischer Zeitungsverlag, citată de Mediafax.

Accident rutier în nordul Germaniei! Zece muncitori români, în stare gravă, după ce un vehicul utilitar, la bordul căruia se aflau 12 români, s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea unei drum din Germania, între localitățile Barlt și Trennewurth, informează publicația Schleswig-Holsteinischer Zeitungsverlag, citată de Mediafax.

Toate cele 12 persoane aflate la bord au reușit să iasă din vehicul, zece dintre acestea fiind rănite, în timp ce alte două au scăpat nevătămate. Trei victime au suferit răni grave și au fost transportate de urgență la spital.

Șoferul, un român în vârstă de 22 de ani, a afirmat că a intrat în șanț încercând să evite un animal aflat pe carosabil.

De ce trebuie să deschizi ușa imediat după un cutremur! Explicația dată de directorul științific al INFP... Când se va produce un seism major în România! Gheorghe Mărmureanu, despre misterul celor 37 de ani: ”Mecanismele interne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x