Antena Căutare

Accident rutier provocat din cauza pastilelor pentru potență. A vrut să impresioneze, dar a ajuns la spital!

Un tânăr în vârstă de 26 ani, din judeţul Suceava, a fost la un pas de a provoca o nenorocire. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, în oraşul Rădăuţi. Acesta mergea cu maşina spre centrul Botoşaniului împreună cu un alt prieten.

Un tânăr în vârstă de 26 ani, din judeţul Suceava, a fost la un pas de a provoca o nenorocire. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, în oraşul Rădăuţi. Acesta mergea cu maşina spre centrul Botoşaniului împreună cu un alt prieten.

La un moment dat însă, i s-a făcut rău. Prietenul lui a reuşit controleze volanul şi să traga maşina pe dreapta și a sunat imediat la 112.

Ajuns la spital, şoferul a fost diagnosticat cu epilepsie, aceasta fiind prima lui criză. Investigând mai îndeaproape, cadrele medicale i-au descoperit acestuia o folie cu patru pastile destinate creşterii potenţei, iar două dintre acestea fuseseră luate cu puţin timp înainte de a se porni spre Botoşani, potrivit monitorulbt.ro.

Potrivit farmaciştilor, respectivele pilule pot declanşa o criză comiţială în cazul în care nu se urmează un tratament specializat.

Veşti proaste pentru românii care se grăbesc să ajungă la mare! Autostrada Soarelui va fi blocată, câteva zile. Când va... Nativii Capricorn sunt foarte bine dispuși. Horoscopul de duminică, 21 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x